Solarama Zonnepanelen

Solarama is een klein bedrijf met grote mogelijkheden. Sinds 2012 is Solarama gespecialiseerd in de verkoop en installatie van zonnepanelen. Eén van onze specialiteiten is maatwerk. Wilt u zonnepanelen op uw woonhuis, schuur, tuin of geïntegreerd in uw veranda? Wij denken met u mee en proberen een systeem te ontwerpen die esthetisch passend is en natuurlijk met het beste rendement. Kortom, daag ons uit en u zult versteld staan van de mogelijkheden. Wij beschikken over een eigen machinepark bestaande uit o.a.: hoogwerker, verreiker en liften. Daardoor is elke situatie werkbaar voor ons.
Wij werken uitsluiten met A merk Zonnepanelen, Omvormers en montage-materialen. Ons assortiment is groot en de meeste merken kunnen wij leveren en plaatsen, dit om in te spelen op de wensen van de klant.
Wij staan bekend om onze:

  • A kwaliteit producten
  • Betrouwbaarheid
  • Ervaring
  • Service
  • Know how

Offgrid Solar

Offgrid Solar is onderdeel van Solarama B.V. Omdat wij een innoverend bedrijf zijn en altijd op zoek naar uitdagingen, is in 2017 Offgrid Solar ontstaan. Onze mening is dat de meeste aangeboden off-grid systemen in Spanje niet van de tijd zijn. Mensen willen een onderhoudsvrij systeem waar men geen omkijken naar heeft. Wij plaatsen complete systemen of vervangen oude laadregelaars en accu’s. In ieder geval wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken zoals Lithium accu’s en complete monitoring-systemen die zelfs vanuit Nederland onder controle kunnen worden gehouden. Met onze eigen salesmanager in Spanje kunnen wij op dit moment heel Andalusië voorzien van uitstekende informatie.