Voorlichting en Techniek

Om een systeem met zonnepanelen optimaal te laten werken komt meer bij kijken dan u denkt. Solarama heeft de expertise en ervaring om het uiterste uit elke beschikbare vierkante meter en euro te halen. Tevens is een afspraak op locatie zo gemaakt, wij komen graag persoonlijk bij de klant langs. Dit om de klant zo goed mogelijk te adviseren en alles toch net iets persoonlijker te maken. Immers het blijft voor veel mensen toch een grote investering.

Een zonnestroomsysteem is opgebouwd uit een aantal in serie geschakelde panelen. Het aantal panelen in de serie bepaalt de hoogte van de geleverde spanning. Een passende omvormer is van groot belang om voortdurend de optimale verhouding te vinden tussen stroom en spanning. Een omvormer met een lager nominaal vermogen kan soms een betere opbrengst geven dan een omvormer met hoog vermogen. Er zijn zelfs omvormers die helpen om de invloed van schaduwen te minimaliseren. Afhankelijk van de ligging, het type zonnepanelen, de bestaande elektrische aansluiting en de bekabeling zoeken wij de omvormer die het best bij uw situatie past.

Subsidieaanvragen

Om u als klant te ontzorgen kunnen wij geheel kosteloos uw subsidieaanvraag indienen. Het gaat hier dan vaak om de EIA en SDE+ subsidieregelingen.

Interesse?

Alvast nagaan of het mogelijk is om zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand te plaatsen en wat de geschatte kosten en baten zouden zijn?
Vraag naar een vrijblijvend advies op maat.